Naturlig parfym del 3

Delkurs 3 är skapad för den hängivna och passionerade studenten som är redo att ta sitt intresse för naturlig parfym till professionell nivå.

Detta är din chans att fördjupa dig i avancerade aspekter av aromaterapi och parfymtillverkning, med personlig vägledning och feedback som tar dig genom en resa av personlig och professionell utveckling.

Individuell bedömning och antagning:

Inträde till denna kurs är högst personligt och sker efter en individuell bedömning, vilket garanterar en utbildningserfarenhet som är perfekt anpassad för dina specifika behov och mål. Efter att ha genomgått en grundkurs i aromaterapi samt delkurs 1 och 2 i naturlig parfym, är detta nästa steg för dig som är seriös med att utveckla ditt hantverk.

Personligt och Online: Kursen kombinerar det bästa av två världar med både online-sessioner och personliga möten, vilket ger dig flexibilitet samtidigt som du får en direkt och djup kontakt med din lärare.

Skräddarsydd Utbildning: Varje aspekt av din läroplan skräddarsys för att matcha dina intressen, styrkor och utvecklingsområden, med en fokus på djup praktisk erfarenhet och avancerad teoretisk kunskap.

Professionell Utveckling: Förbered dig för att ta ditt doftskapande till en professionell nivå, med möjligheter att utforska komplexa projekt. 

Antagning till denna kurs är en möjlighet att inte bara utöka din kunskap, utan att också göra en investering i din framtida karriär och personliga utveckling inom den spännande världen av naturlig parfym. Efter ett inledande Zoom-samtal för att bedöma din lämplighet och diskutera dina mål, tar vi tillsammans de första stegen mot att förverkliga din dröm om att bli en mästare inom naturlig parfymkonst.

Är du redo att utforska doftens djupaste hemligheter och skapa verk som berör själen? Ansök om delkurs 3 och ta steget in i en värld där doftens konst möter personlig vision och kreativitet.

Course Curriculum

Ingrid Kutschbach

Course Pricing